Cum sa iti conturezi silueta pentru a parea mai inalta

Fashion
American brunette young businesswoman in black suit looks at camera happily smiles walking in street

Vrei sa pari mai inalta si sa-ti conturezi silueta? Iata cateva trucuri de styling care te vor ajuta sa obtii acest efect dorit!

  1. Alege haine cu linii verticale: Unul dintre cele mai simple si eficiente trucuri de styling pentru a parea mai inalta este sa alegi haine cu linii verticale. Aceste linii vor crea iluzia unei siluete mai lungi si te vor face sa pari mai inalta. Poti opta pentru haine cu dungi verticale, imprimeuri sau detalii care sa urmeze aceasta directie.
  2. Opteaza pentru pantofi cu toc: Pantofii cu toc sunt un alt truc excelent pentru a parea mai inalta. Alege pantofi cu toc inalt, dar confortabili, care sa iti ofere sustinere si sa iti ofere un plus de inaltime. Daca nu esti obisnuita sa porti tocuri inalte, poti incepe cu tocuri mai mici si sa te obisnuiesti treptat.
  3. Alege haine cu talie inalta: Hainele cu talie inalta sunt ideale pentru a-ti contura silueta si a parea mai inalta. Fuste, pantaloni sau bluze cu talie inalta vor crea iluzia unor picioare mai lungi si a unei siluete mai inalte. Poti completa tinuta cu o curea pentru a sublinia talia si a accentua efectul.

Transforma-ti garderoba cu aceste 5 trucuri de styling pentru a castiga in inaltime

Vrei sa castigi in inaltime si sa-ti transformi garderoba? Iata cateva trucuri de styling care te vor ajuta sa obtii acest efect dorit!

  1. Opteaza pentru haine monocrome: Hainele monocrome, adica de aceeasi culoare sau in tonuri apropiate, sunt ideale pentru a parea mai inalta. Alegand o tinuta monocroma, vei crea o linie continua si vei da impresia de inaltime. Poti incerca sa porti un costum sau o rochie de aceeasi culoare sau sa combini piese de imbracaminte in tonuri diferite ale aceleiasi culori.
  2. Alege haine cu talie subtila: Hainele cu talie subtila sunt un alt truc excelent pentru a castiga in inaltime. Acestea vor crea iluzia unor picioare mai lungi si a unei siluete mai inalte. Poti opta pentru fuste sau pantaloni cu talie subtila sau pentru rochii care sa se potriveasca perfect pe corp.
  3. Evita hainele voluminoase: Hainele voluminoase pot avea un efect contrar si te pot face sa pari mai mica. In loc sa alegi haine largi sau supradimensionate, opteaza pentru piese de imbracaminte care sa se potriveasca perfect pe corp si sa iti evidenteze silueta. Astfel, vei obtine un efect de inaltime si vei arata mai stilizata.

Secrete de styling pentru a parea mai inalta: cum sa-ti alungi picioarele cu ajutorul hainelor

Vrei sa-ti alungi picioarele si sa pari mai inalta? Iata cateva secrete de styling care te vor ajuta sa obtii acest efect dorit!

  1. Alege pantaloni cu talie inalta: Pantalonii cu talie inalta sunt ideali pentru a-ti alungi picioarele si a parea mai inalta. Acest tip de pantaloni va crea iluzia unor picioare mai lungi si va contura frumos silueta. Poti alege pantaloni conici sau drepti, in functie de preferinte, si ii poti asorta cu o bluza sau un top care sa se potriveasca perfect.
  2. Poarta fuste sau rochii midi: Fustele sau rochiile midi, adica cele care se opresc la jumatatea pulpei sau putin mai jos, sunt ideale pentru a-ti alungi picioarele. Evita fustele sau rochiile prea scurte, deoarece acestea pot avea un efect contrar. Opteaza pentru modele care sa se potriveasca perfect pe corp si sa iti evidentieze linia picioarelor.
  3. Alege pantofi nude: Pantofii nude sau in tonuri deschise vor da impresia de picioare mai lungi si vor crea iluzia unei siluete mai inalte. Evita pantofii cu curele la glezna sau cu barete care taie linia picioarelor, deoarece acestea pot avea un efect de scurtare a inaltimii. Opteaza pentru pantofi cu varf ascutit sau pantofi cu platforma pentru un plus de inaltime.
Distribuie Articolul